Babysvømning i Ringsted Svømmeland

Styrk båndet og nyd samværet med jeres barn

Babysvømning  er startet op igen. P.g.a. Covid-19 kan der højst være 15 voksne og 15 babyer pr. hold. (Bemærk: Når et hold er fyldt op, må man vente til næste hold).

Babysvømning er en oplevelse for familien, som kan styrke jeres barn hele livet. Kom og nyd det dejligt varme vand og samværet med jeres barn.

Vand har en meget stor betydning for små børn, det er jo i det element, de har tilbragt de første ni måneder. Når I er i vandet med jeres barn, bliver det stimuleret på en helt unik måde, som ikke kan opnås andre steder. Samtidig styrkes båndet mellem forælder og barn.

Undervisningen er især rettet mod jer forældre, der instrueres i at håndtere jeres barn i vandet. De to babysvømnings-instruktører har opmærksomheden rettet mod jeres barn for at sikre det en god, tryg og positiv oplevelse.

Tidspunkt for babysvømning

Babysvømningen foregår i 3 hold onsdag mellem klokken 12 og 14. Hold 1 begynder klokken 12.05, hold 2 klokken 12.40 og hold 3 klokken 13.20, hvor de to undervisere vil instruere og give råd og vejledning. Disse vil også demonstrere de øvelser, som passer til jeres barns alder og temperament. Undervisningen varer en halv time. Køb billetter fra klokken 11.30, hvorefter der er indgang til omklædningen fra klokken 11.45. 

Kom når det passer jer, men vær klar i vandet når holdet starter. Der er ikke forhåndstilmelding.

Pris for babysvømning

En babysvømning for en forælder og et barn på mellem 3 og 24 måneder koster 67 kroner. Prisen for en HappyNappy-flergangsble er 120 kr.
P.g.a. Covid-19 er 5-turs armbånd deaktiveret indtil videre.  

 

Foto og bedsteforældredag

Næste gang der er foto- og bedsteforældredage er 9. december, hvor bedsteforældre eller andre  familiemedlemmer eller venner er velkomne til at tage med og kigge på, at familiens mindste hygger sig i vandet. PT max. 100 i varmtvandssalen, inkl. svømmere og undervisere. 

Det er kun barnet og en voksen, der er i vandet. Tilskuerne er på kanten.

Det er tilladt at tage foto på dagen.

OBS! Der vil ikke være undervisning i skolernes ferier. Men brugere, som har købt flertursarmbånd til babysvøm, kan stadig bruge tiden om onsdagen (uden instruktion) mellem klokken 12 og 14 i disse perioder. Vær blot opmærksom på, at der er offentligt åbnet for alle. PT er flertursarmbånd deaktiveret pga. Covid-19.

Hvis I gerne vil komme på andre dage, er I velkomne til at købe enkelttursarmbånd til de offentlige åbningstider. 

Pga. Covid-19 er børnefødseldage sat i bero indtil videre.

Giv dit barn en sjov og aktiv fødselsdag i Ringsted Sport Centers Svømmeland.

Læs mere

Soppebassin - sjov og leg for de mindste

Soppebassinet indbyder til leg og hyggeligt samvær for små børn og deres forældre

Læs mere

34 grader - glæd dig til varmtvandsbassinet

Vandet er 34 grader i varmt. Glæd dig til at opleve varmtvandsbassinet.

Læs mere

Åbningstider Ringsted Svømmehal

Lørdage og søndage har vi åbent fra kl. 10-16. Øvrige dage kig under åbningstider, BEMÆRK her at vi på skolefridage åbner kl. 10.

Læs mere