Babysvømning i Ringsted Svømmeland

Styrk båndet og nyd samværet med jeres barn

 

Babysvømning er en oplevelse for familien, som kan styrke jeres barn hele livet. Kom og nyd det dejligt varme vand og samværet med jeres barn.

Vand har en meget stor betydning for små børn, det er jo i det element, de har tilbragt de første ni måneder. Når I er i vandet med jeres barn, bliver det stimuleret på en helt unik måde, som ikke kan opnås andre steder. Samtidig styrkes båndet mellem forælder og barn.

Undervisningen er især rettet mod jer forældre, der instrueres i at håndtere jeres barn i vandet. De to babysvømnings-instruktører har opmærksomheden rettet mod jeres barn for at sikre det en god, tryg og positiv oplevelse.

Tidspunkt for babysvømning

Babysvømningen foregår onsdag fra klokken 12 til 14. Undervisningen begynder klokken 12.00, klokken 12.40 og klokken 13.20, hvor de to undervisere vil instruere og give råd og vejledning. De vil også demonstrere de øvelser, som passer til jeres barns alder og temperament. Undervisningen varer en halv time, og der er mulighed for at klæde om fra klokken 11.45. 

Kom når det passer jer - der er ikke tilmelding. Men I får mest ud af det, hvis I er med i vandet, når undervisningen begynder.

Pris for babysvømning

Fem gange babysvømning for en forælder og et barn på mellem 3 og 24 måneder koster 425 kroner.

Prisen er inklusiv en HappyNappy-flergangsble.  

Køb billetter i billetsalgets åbningstid samt onsdag fra klokken 11.30.


Foto og bedsteforældredag

Onsdag d. 18. marts er der foto- og bedsteforældredage, hvor bedsteforældre eller andre  familiemedlemmer eller venner er velkomne til at tage med og kigge på, at familiens mindste hygger sig i vandet.

Det er kun barnet og en voksen, der er i vandet. Tilskuerne er på kanten.

Det er tilladt at tage foto på dagen.

Undervisningen foregår ikke på faste tider denne dag. Der tages i stedet hensyn til, at man kan tage nogle gode billeder af den lille.

OBS! Der vil ikke være undervisning i skolernes ferier. Men brugere, som har købt flertursarmbånd til babysvøm, kan stadig bruge tiden om onsdagen mellem klokken 12 og 14 i disse perioder. Vær blot opmærksom på, at der ikke er instruktører samt at bassinet er åbent for alle. 

Hvis I gerne vil komme på andre dage, er I velkomne til at købe enkelttursarmbånd til de offentlige åbningstider.