Sport & Action

Disc Golf

Disc Golf
Ringsted Sport Center har en permanent 12 hullers disc golf bane med internationale kurve. Banen ligger smukt og bugter sig mellem fodboldbaner, træer og lange alléer. Se bane med kurveplaceringer her

Banen har to tee-/startsteder til hvert hul. Rød tee for begyndere og gul tee for øvede.

Disc golf banen ligger bag Ringsted Sport Center på Tværallé 8 og er skabt i samarbejde med Ringsted Kommune og DGI golf.

Sådan spiller du disc golf
Reglerne minder om alm. golf. Hver hul består af et tee-sted (start) med to farvede fliser og en kurv (hullet). Længden pr. hul er i gennemsnit mellem 60 og 80 meter. I stedet for golfkøller og kugler bruger man en golf disc (frisbee) til at kaste med, og i stedet for et hul i græsset, skal man ramme en speciel metalkurv med kæder.

Hent folder med banekort/scorekort

Gratis og åbent hver dag
Det er gratis at bruge golf banen. Hul 1 starter bag biblioteket i Anlægsparken, og resten er på sportscentrets område. Der findes en putting green foran svømmehallens indgang, hvor du kan varme op og træne dine disc golf putt.

Medbring din egen golf disc, når du skal spille eller læg et depositum og lån en på biblioteket i bibliotekets åbningstid.