Efterårsferie: Kulturinstitutionernes aktivitetsdag

 

Tirsdag den 16. oktober kl. 9-14 holder Ringsteds kulturinstitutioner skattejagt for hele familien. Har du lyst til at tage på skattejagt i din bys kulturinstitutioner? Så skal du samle hele familien og være med, når kulturinstitutionernes aktivitetsdag afholdes i Ringsted.

Kom rundt og besøg musik- og kulturskolen, museet, biblioteket og Ringsted Sportcenter og se, hvad der er af spændende aktiviteter hvert sted.
Når vi mødes kl. 9.00 i Ringsted Sportcenter opdeles alle på et hold, så man når at komme rundt på alle kulturinstitutionerne.
Efter gennemførelse af skattejagten er der en præmie.

Ringsted Museum
På Ringsted Museum og Arkiv viser vi særudstillingen ”De underjordiske”. I den anledning får vi besøg af Steiner, der underholder med historier om trolde. Måske mødte du Steiner som Mikkel Langbue på Ringsted Middelalderfestival? Nu er han tilbage med endnu flere fantastiske historier!
Trolde er ikke særlig kloge, og de lugter forfærdeligt. Den langsomste trold i verden spiser kun kål, pølser og… saftige mennesker. Steiner giver gode råd til, hvordan du undgår de blodtørstige trolde.
Sjov og gysende fortælling som du kan glæde dig til.

Ringsted Bibliotek
På biblioteket skal du lære om insekternes vilde egenskaber. Vi skal spille ”Superkræfter – insekternes planet” sammen med formidlerne fra Cirkus Naturligvis. Det gælder om at samle de sejeste kropsdele, bygge insekter der kan skyde kogende væske ud af bagkroppen eller flyve flere tusinde kilometer.

Musik og Kulturskolen
På musik og kulturskolen vil du opleve aktiviteter med rytme, leg og bevægelse. Det bliver sjovt at danse rundt.
Afslutning på dagen

Som afslutning på dagen kommer Cirkus Aroma i Anlægspavillonen. Vi skal se et flot show med meterhøje et-hjulede cykler, tempo-jonglering og trylleri. Der er også mulighed for at prøve Aromas legeplads efter showet. Hvis det er tørvejr, afholdes showet udenfor i Lystanlægget.

Det bliver en herlig dag med en masse aktiviteter!

Aktivitetsdagen er gratis, men tilmelding er nødvendig her:  TILMELDING